Tipuri de băieţi (bărbaţi)

Opinia societăţii despre partea masculină este una proastă sau foarte proastă. Şi ni e corect pentru acei... puţini din păcate dar încă existenţi care nu merită să fie băgaţi în aceeaşi oală cu restul.
Pentru ei scriu acum, să ştie că sunt observaţi şi apreciaţi. Pentru că mai sunt şi bărbaţi care apreciază frumuseţea naturală şi nu caută imaginea de revistă. Sunt şi bărbaţi ce la prima întâlnire încă mai oferă o floare, să ilustreze mai bine sentimentele sale.
Mai sunt şi bărbaţi care îşi doresc să ducă o femeie acasă la părinţi să o prezinte, nu în cel mai apropiat pat, care îşi doresc un viitor, o familie cu cea de lângă ei, nu o noapte.
Mai sunt şi bărbaţi adevăraţi, acei "gentelman" de care se aude prin filme şi se scrie în cărţi, ce se numesc azi "prinţi pe cai albi" în comparaţie cu oferta kitchoasă de pe piaţă. Dar pe ei nu o să îi găseşti în cluburi încercând compensarea nivelului scăzut de materie cenuşie cu valori materiale. Cei adevăraţi nu ies în evidenţă prin sticlele goale etalate pe masă, sau prin limbajul ce des ni l-am dori cenzurat.
Sunt bărbaţi şi bărbaţi, la fel cum sunt femei şi femei.
Pe ideea "cine seamănă se adună", ai grijă ce vrei să atragi. Nu te comporta ca ultima panaramă, dacă vrei lângă tine un adevărat domn.

Comentarii

Postări populare