Marea e doar la un vis distanţă


... ce poate deveni realitate cu ajutorul Christian Tour !

     La sfârşitul unei lungi zile de muncă, tot ceea ce îşi doreşte fiecare e să ajungă acasă şi să se relaxeze. Fie că alegi să vzionezi un film sau să citeşti o carte, sfârşitul serii ne găseşte pe toţi în culcuşul moale şi confortabil, dătător de siguranţă a.k.a. patul.
     Pe măsură ce oboseala atinge cote maxime şi relaxarea se intalează pe deplin, dulcele somn bine-meritat pune stăpânire pe întreaga noastră fiinţă, putrându-ne încet dar sigur pe tărâmuri onirice. 
     Închizi ochii şi uşor mintea ta începe să se odihnească, dând frâu liber celor mai puternice dorinţe... şi cred că toţi ne dorim un loc de evadare din jungla cotidiană. 
      Cred că nu e o persoană care să nu fi visat vreodată la mare. Nu mă crezi ? Doar închide ochii şi încearcă să-ţi imaginezi !Nu-i aşa că parcă auzi valurile cum te strigă ? Spuma mării ce rezultă din compromiterea valurilor pe ţărmul fierbinte parcă poate fi aproape atinsă. Plajele freamătă seara de singurătate şi oferă probabil cel mai romantic cadru posibil ... doar tu şi ea sub clar de lună, cu valurile mării pe fundal şi nisipul sub tălpi.

     Nu eşti o fire romantică?Nicio problemă! Viaţa de noapte la ţărmul mării e mereu îmbietoare. Fie că vorbim despre parcuri de distracţii, alei interminabile cu tarabe de suveniruri, discoteci, terase, festivaluri... sunt atâtea opţiuni încât sunt sigură că se găseşte ceva pentru fiecare
      Eşti o fire sportivă? Nimic mai simplu! Nu e înotul cel mai complex sport? Lucrează toţi muşchii corpului.... iar dacă nu ştii să înoţi, sunt sigură că poţi învăţa sau te poţi bucura de apă stând pe o saltea sau relaxându-te într-un colac!
      Dacă eşti stilul (ca şi mine de altfel)care se bucură de peisaj şi de fundalul auditiv, dar are mereu o carte ascunsă în geantă... află că cititul şi plaja fac o echipă minunată!Un roman de aventuri, de dragoste, o carte de dezvoltare personală, poate vor rămâne în amintirea ta, sub o formă mai specială drept cartea citită pe plajă acompaniată de o răcoritoare sau un cocktail.
      Vrei să te bucuri de ce are marea mai bun? Inhalarea aerosolilor, tratamentele cu nămol, asimilarea vitaminei D prin expunerea atentă la razele UV aduc beneficii considerabile sănătăţii, tratând unele boli, diminuând altele sau/ şi chiar scăzând riscul apariţiei lor!
     Dacă eşti o fire căreia îi place să exploreze locuri noi, avem şi pentru tine soluţii. Poţi să vizitezi staţiunile, să explorezi plajele ( sălbatice sau nu), să mergi la Delfinariul din Constanţa, la casino sau poţi pur şi simplu să cutreieri străduţe în explorarea şi găsirea unor locuri noi. 
      Am păstrat pentru final ce era mai bun! Pentru gurmanzi avem meniu special: peşte proaspăt prins din Marea Neagră sau Dunăre (Şalău de Dunăre cu mămăligă şi mujdei de usturoi... mmm. .. deja parcă îţi plouă în gură), fructe de mare, reţete tradiţionale şi internaţionale ce vor satisface şi mulţumi până şi papilele gustative ale unui chef renumit, îndeosebi când sunt servite la o terasă pe malul mării. 
      Sper că te-am convins că ai ceva de făcut la mare oricare ar fi personalitatea şi plăcerile tale! Acum mai rămâne doar să-ţi planifici vacanţa şi Christian Tour vine în ajutorul tău deoarece Christian Tour susţine dreptul la vacanţă.. De aproape 22 de ani, Christian Tour transformă în realitate vacanţele tale mult-visate venind cu o ofertă bogată de promoţii din care tu trebuie doar să alegi ceva pe gustul tău!
     Nu mă crede pe cuvânt! Intră pe  https://christiantour.ro, pentru a plănui o vacanţă cu Christian Tour, sau direct pe https://christiantour.ro/sejur-oferte-vacante pentru a-ţi planifica o  vacanţă la mare!
     De ce să nu transformi primul meu vis despre mare în prima mea vacanţă la mare ?
      Nu uita! Vacanţa ta e doar la un click distanţă şi doar Christian Tour susţine dreptul la vacanţă!


*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2019
* Credits: Roxi Condrea Photography și Christian Tour 
88



Comentarii

Postări populare