Şi eu sunt ca tine ....


     Ca reprezentant al sexului frumos, tu trebuie sa te ridici la nişte standarde înalte. Fie ca vine vorba de greutate, de îmbrăcāminte, de machiaj trebuie să strāluceşti.
    Deseori conceptul de fată şi de femeie este asociat pe lângă caracteristicile specifice cu eleganţa, frumuseţea, jovialitatea. De la o fată se aşteaptă să fie mereu pedantă, cu zâmbetul pe buze, energică ... nişte calităţi care ne duc la gândul filmelor SF.
     În faţa lumii, această sarcină este în majoritatea cazurilor dusă la bun sfârşit... aparent numai. Pentru că atunci când ajungi acasă, te demachezi, te schimbi în pijamale imprimate cu ursuleţi sau alte animăluţe, când coafura devine un "messy bun"... atunci eşti cu adevărat tu. Tu cu coşuri sau cu pete, tu cu şolduri, tu tristă sau veselă, tu nearanjată, tu comodă, tu copilă, tu naturală.
     Eşti frumoasă chiar aşa! În pijama, sub pătură, cu părul dezordonat, nemachiată, uitându-te adesea la desene animate cu o cană de ceai sau cafea în mână.
     Aşa eşti tu cu adevărat. Acasă, în locul unde nu mai trebuie să te prefaci că eşti fericită, ca e totul ok (pentru că e normal să nu fie mereu viaţa roz). Acolo îţi arăţi temerile, speranţele, visele. Acolo poţi fi cu adevărat tu.

Comentarii

  1. Sufletul conteaza pana la urma. Oricum, nu machiajul, imbracamintea te definesc. Te defineste: personalitatea ta stralucitoare, cu defecte si puncte forte, familia si prietenii.
    Ar trebui sa scrieti mai des.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare